Wie zijn wij ?
Roussel Slicing houdt zich bezig met het Slicen, Verpakken, Labelen van een ruim assortiment van vleeswaren gelegen in Merchtem, Vlaams Brabant, rond de as van Brussel.
Het slicen gebeurt in onze High-Care omgeving waar 'clean' het belangrijkste begrip is en de hoogste kwaliteitseisen de normen zijn.
Wie zoeken wij ?
Een gedreven persoon die ons volledig kwaliteitssysteem samen verder wil opbouwen en in stand houden.
De HACCP - regels hebben geen geheimen voor jou en voedselveiligheid in al haar aspecten hou je graag in acht.
Welke competenties heb je ?
Gericht Diploma in het veld van voeding, kwaliteitsmanagement of evenwaardig door ervaring
Je kan zelfstandig werken
Je beheerst zowel Nederlands als Frans
Personeel ondersteuning bieden op vlak van voedselveiligheid, allergenen, kruiscontaminatie in de productie
FAVV controles en audits tot een goed einde brengen
Registratiefiches/werkinstructies/procedures opmaken en opvolgen
Klantvriendelijk
Veranderende wetgeving kunnen opvangen
Probleemoplossende instelling
Wat bieden wij aan?
Een aangename, rustige werkomgeving met familiaal karakter.
Een vaste werkplek, met ruimte voor eigen initiatief.
Zowel half- als voltijds is mogelijk.
Hoe ons bereiken?
Indien je geïnteresseerd bent, kan je ons telefonisch bereiken op het nummer 052/33.18.97 of via mail naar quincy(at)rousselslicing.be.
Misschien tot snel !